00 800 67 89 10 11

26. května 2023 00:00 - 30. června 2023 00:00 | Olomouc

Jaká je Tvoje supershopnost?

Již tradiční výtvarná soutěž, kde bude pak z přihlášených obrázků uspořádaná výstava v rámci festivalu Dny evropského dědictví (9. – 17. 9.) v Olomouci.

Letošním tématem soutěže jsou schopnosti, dovednosti a znalosti, které máme nebo bychom chtěli mít. Rádi bychom touto aktivitou v dětech vzbudili větší zájem o sebe sama, skrze uvědomění si svých schopností, svých silných stránek, a tím přeneseně i vnímání a potřebu jejich rozvíjení. Dalším motivem může být záliba dětí v tom, někomu se podobat a tedy následně zobrazit jeho/její schopnosti, které jim přijdou nevšední a zajímavé.

Letošní ročník soutěže jsme tedy pojmenovali: Jaká je Tvoje superschopnost?

Fantazii se opět meze nekladou. Platí, že limitem je pouze nebe.


Naše limity jsou pouze organizačně-technického charakteru.

Tedy, obrázky v libovolném formátu, zpracované libovolnou technikou prosím zasílejte do 30. 6. 2023 na adresu Eurocentrum Europe Direct Olomouc, Dolní nám 9., 779 00 Olomouc.

Soutěží se ve dvou kategoriích. První jsou žáci 1. až 4. třída a druhá je 5. až 9. třída. Každý obrázek prosím opatřete jménem autora*ky a třídou, do které žák*yně chodí.

Výsledky soutěže vyhlásíme na webových stránkách a FB profilu Eurocentra Europe Direct Olomouc na začátku září.

Z došlých obrázků chceme uspořádat dětem výstavu, kterou zpřístupníme i veřejnosti v rámci festivalu Dny evropského dědictví (9. – 17.9.) v Olomouci. Navíc, nejlepší 3 obrázky z každé kategorie odměníme cenami, které, doufáme, dále rozvinout výtvarné schopnosti výherců :). 

Těšíme se na spolupráci!